SPORT/ O nouă victorie a Oțelului în deplasare!

Distribuie articolul

Oțelul a reușit o nouă victorie în deplasare, la fel ca în precedentul meci pe teren străin, tot în județul Brăila, de data aceasta la Făurei.

După un joc controlat în totalitate, gălățenii s-au impus cu 3-2 (1-0). Golurile au fost marcate de Raducan ’31, Sârghi ’49 și Matei ’75.
Oțelul a condus cu 2-0 și 3-1. De fiecare dată când a reușit să se desprindă pe tabela de marcaj, gazdele au revenit în joc, ultimul gol fiind marcat de cei de la Făurei de la mare distanță.

În urma acestui rezultat, după cinci etape disputate Oțelul are următoarea linie de clasament: 5 3 victorii, 1 egal și o înfrângere, golaveraj 7-4, 10 puncte acumulate, ocupând poziția a patra la trei puncte de liderul CSM Rm. Sărat.

Antrenorul Petre Grigoraș a utilizat la Făurei următoarea echipă: Ursu – Farcaș, Sârghi, Ghiocel, Popescu – Neagu, Iani – Gavrilă, Matei, Răducan – Cârjan. Au mai intrat: Dobre, Stoian, Stancu și Țicămucă.

Următoarea partidă a Oțelului va avea loc sâmbătă, 17 Octombrie, de la ora 15, pe propria arenă, cu CSM Bacău.

În celălalt meci in care au fost protagoniste echipe gălățene, Sporting Liești a învins la limită în deplasare, scor 2-1, Avântul Valea Mărului. Pentru gazde a marcat Murgoci ’36 iar lieștenii au punctat prin Grigoraș ’3 din penalti și Bârlădeanu ’82.

Sporting Liești se află pe locul al treilea în clasament, tot cu 10 puncte iar cei de la Avântul dețin lanterna roșie, fără vreun punct acumulat.

Săptămâna viitoare vom avea un derby al locurilor 2-3, la Liești, Sporting urmând să întâlnească Dacia Unirea Brăila în timp ce fotbaliștii din Valea Mărului vor juca tot pe teren propriu cu Viitorul Ianca. De reținut ar fi și partida de la Rm. Sărat unde liderul primește vizita celor de la CSM Focșani, echipă care sâmbătă a realizat scorul etapei: 6-0 cu Sportul Chiscani.


Distribuie articolul

You May Also Like