Coronavirusul îi trimite pe copii acasă. O școală a fost închisă și mai multe cursuri au fost suspendate

Distribuie articolul

O școală din mediul rural a fost închisă, iar trei clase din alte unități de învățământ din orașele Galați și Tg.Bujor fac cursuri online după apariția unor cazuri de infectare cu Covid-19. Trei elevi și angajata unei școli s-au infectat, iar autoritățile școlare au fost nevoite să ia măsuri.

Școala din comuna Priponești a fost închisă după ce femeia de serviciu și șoferul s-au infectat cu Covid-19. Clădirea va fi dezinfectată, iar elevii învață online. Tot online studiază în următoarele 14 zile colegii de clasă ai celor trei elevi infectați de la trei licee din orașele Galați și Tg.Bujor.

„Avem cazuri la Colegiul Pedagogic și Liceul de Arte din Galați și școlile din Tg.Bujor și Priponești. În primele trei situații sunt elevi din clasele a 7-a, a 9-a și a 10-a. Acolo se vor face cursuri on-line doar în clasele în care sunt elevii infectați. La Priponești persoana infectată este doamna de serviciu, acolo a fost închisă întreaga școală”, a anunțat inspectorul școlar general al județului Galați, Onuț Atanasiu.

Alte trei cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2 au fost înregistrate săptămâna trecută în școli din Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like