Socialiștii, specialiști în lockdown !

Distribuie articolul

De ceva vreme bântuie o chestie peste toată țărișoara cum că după alegeri vom fi închiși în case până de sărbători sau chiar după. O idioțenie sinistră lansată de socialiștii din PSD și de cadrele lor absolut nepregătite în lupta contra virusului. Atât de nepregătite că se observă cu ochiul liber unde sunt problemele cât casa.

Apropo, madame Alina și nu mai știu cum, aia de se dă manager la Spitalul Județean patronat de unu’ Costică din Bujoru’, du-te bre acasă că n-ai treabă cu domeniul, da fuguța că îi bagi pe gălățeni în mormânt prin managementul aiuristic. Iar ai băgat virusul in ditamai unitatea sanitară fără să bagi de seamă!


Revenim la lockdown și propășirea informațiilor cât să le fie bine socialiștilor, electoral vorbind.
Nu încape discuție că vor mai fi restricții. Vor mai fi o vreme, nu știm cât. Să te hazardezi la un pronostic ține de aceleași șanse ale unui jucător la 6 din 49.


Educația precară, o vastă zonă de persoane certate cu igiena, negaționiști pârâți, unii bolnavi de scenarită acută, alții doar contra sistemului din principiu și unele măsuri idioate luate de specialiștii PSD ce sunt majoritari peste tot în țară în Comitetele de Situații de Urgență sunt ceea ce putem liniștit numi cumulul de factori ce a dus la situația prezentă. Acum, e clar, se putea și mai bine dar și mai rău.


Hidoșenia PSD se vede în eșafodarea oamenilor pentru recâștigarea unor procente ce i-ar face eligibili în viitorul Parlament. Nu cred că își vor obține scopul cum vor ei pentru că oamenii au conștientizat că socialiștii sunt la baza unor măsuri tembele, iar ceilalți sunt nevoiți să le pună în aplicare.


Acum, nu trebuie uitat că același PSD e marele specialist în lockdown.
Cum anunțau trei fulgi, închidea Firea școlile, cum stratul de zăpadă depășea 20 de cm, trăgeau heblu’ la orașe și sate. Așa de mult le-a plăcut munca ăstora din PSD, că toate problemele absolut rezolvabile erau tratate cu lacăte, pe școli, orașe, drumuri etc.


Deci, tătuca lockdown este creația celor ce nu le-a plăcut munca si au trăit așa cum știu ei mai bine. Parandărături, trafic de influență, șantaje, spălare de bani, mită și alte apucături dintr-astea gingașe. Succes in alegeri, PSD!
Vedea-te-aș… în lockdown etern!


Distribuie articolul

You May Also Like