Socialiștii cam vor să piardă alegerile!

Distribuie articolul

Bine, acum și pentru a sta ceva vreme în Opoziție trebuie să te pregătești un țâr. După cum se învârt treburile pe la București, parcă nu-i prea trage ața să guverneze, iar ca să fim cinstiți nici nu prea au cu cine. La ce a mai rămas prin PSD, nu poți a le spune decât socialiști dezumificați.

S-a gătat vremea talibanilor. Prietenul interlopilor-Codrin, doctorul nesănătos la cap-Mitralieră, activistul găinilor neoutoare-Pleșoianu, șoferul Nicolae, sau madame prof. Abramburica s-au învrezit la față de atâta roșeață. Aici, la malul gârlei am scăpat de insipidul Florin Popa și de zgubiliticul Bacalbașa, ăla de se plimba cu sacoșa de rafie prin Parlament. Și mai sunt și alții…

Acum, din ce se vede pe străzi, precampania e așa, o chestie ca să fie bifată. Hai să ne facem că lucrăm. E clar că nu vor să arunce aiurea cu bani pentru această campanie pentru că, chiar de vor ajunge senatori sau deputați, vor fi departe de butoane.

Iar ca să întărim cele afirmate, azi, pe la amiază se preumblau câțiva ancestrali moda 60+ cu nu știu ce pliante prin buzunare.

Dacă la locale, Pucky și Costică au mers pe mâna tinerilor, mai spălăcei, îmbrăcați în culorile partidului, acum se merge cu pensionari-mândria țării, iar ca să fie treaba bine rezolvată, unul ce ține-a azi morțiș să-mi ofere pliantul socialist, era să cadă-n nas de băut ce era! L-au tras colegii de suferință mai la spate, i-a luat vesta roșie din dotare și l-au trimis acasă la un somn binemeritat!


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns