Câte ceva despre alegerile de la „municipala” PNL, de mâine

Distribuie articolul

Dimineață, începând cu ora 10, în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” va fi aleasă noua echipă de conducere a Organizației municipale a Partidului Național Liberal.

Dacă săptămâna trecută, la statuia lui I.C Brătianu de pe Faleza Superioară și-a lansat candidatura Bogdan Manea, un apropiat al fostului președinte Victor Paul Dobre, astăzi într-o conferință de presă și-a anunțat intenția de a candida și președintele în exercițiu al Organizației Municipale, Alexandru Șerban.

Acesta și-a prezentat o parte dintre colegii ce-l susțin între care consilierii locali, Laurențiu Onose și Anamaria Hărăbor.

De fapt, aceasta din urmă va candida alături de Daniele Simona Vreme pentru funcțiile de prim-vicepreședinte al „municipalei”.

Cei aproximativ 800 de delegați vor vota noua conducere a organizației gălățene pe fondul unei oarecare presiuni venite dinspre zona liberalilor fără de funcții, care mai prăfuiți, care mai iubitori de gâlceavă și alții ce încă mai scot fum pe nări de la ultimele alegeri din partid.

Una peste alta, se vor confrunta cei ce au activitate cu cei de la galerie ce-și fac veacul de ceva vreme pe la peluza PNL.

Vom reveni, mâine, ca pe vremuri cu…minutul și scorul!


Distribuie articolul

You May Also Like