Se schimbă regulile de circulație pe Faleza Superioară a Dunării

Distribuie articolul

Se schimbă regulile de circulație pe Faleza Superioară a Dunării. Primăria municipiului Galați informează că pentru fluidizarea traficului, în intersecția străzii Traian cu bulevardul Marea Unire, intră în vigoare noi reguli.

Acestea se aplică începând de miercuri, 30 septembrie.
Concret, mașinile care circulă pe bulevardul Marea Unire, pe direcția de mers către Șantierul Naval Damen, nu mai au voie să vireze la stânga pe strada Traian. Șoferii care vor să meargă spre Potcoava de Aur pot face acest lucru ocolind parcul de la Elice.

„În data 30.09.2020 se vor realiza lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală de reglementare a circulației rutiere în această intersecție, prin interzicerea efectuării virajului la stânga pe strada Traian de către cei care circulă pe bulevardul Marea Unire, pe direcția de mers către Șantierul Naval Damen. Conducătorii auto care se deplasează pe bulevardul Marea Unire, pe direcția de mers către Șantier Naval Damen, și vor dori să vireze la stânga pe strada Traian vor putea face acest lucru ocolind parcul de la Elice, pe aleea carosabilă de lângă Hotel Vega”, a anunțat Primăria.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră pentru a evita incidentele.


Distribuie articolul

You May Also Like