Se întâmplă din nou. Accident rutier grav în intersecția morții de la Șendreni

Distribuie articolul

Accident rutier cu victime pe DN 25, la Șendreni, în județul Galați. Două persoane au fost grav rănite, după ce un autoturism și un tir de marfă s-au ciocnit violent, în intersecția dintre DN 25 și DN 2 B.

La fața locului au acționat echipaje de la SMURD, ISU, Serviciul Județean de Ambulanță și Poliția Rutieră Galați. Victimele sunt în stare stabilă, una inconștientă, cu multiple traumatisme, și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

ISU Galați precizează:

„La ora 19.38, Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a fost anunțat despre un accident auto în localitatea Șendreni, la benzinăria OMV. La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați , împreună cu o ambulanță SAJ. Pompierii au acordat primul-ajutor pentru două persoane dintr-un autoturism policontuzionate în urma coliziuni cu un tir care transporta cereale. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani este conștient, dar soția acestuia, în vârstă de 60 de ani, este inconștientă, cu multiple traumatisme. Ambele persoane au fost transportate la UPU a Spitalului Județean în vederea acordării ajutorului medical de specialitate”.

DRDP Iași vine și ea cu precizări:

„Accident la intersecția DN 25, Șendreni, cu DN 2B, pe fondul neacordării de prioritate. Menționăm că intersecția a fost reamenajată recent, cu semnalizare instituită conform recomandărilor Poliției. De asemenea, intersecția a beneficiat de lucrări de reparaţii asfaltice și marcaje rutiere”.

În urmă cu mai puțin de o lună, un alt accident grav s-a produs în același loc. Două persoane au murit pe loc, o alta a murit câteva zile mai târziu, în spital, iar o a patra victimă, în stare foarte gravă a fost transferată la București.


Distribuie articolul

You May Also Like