Se caută figuranți: gălățenii nu vor să apară în filmul norvegian care va fi realizat la patinoar

Distribuie articolul

Gălățenii nu vor să fie figuranți în filmul care va fi realizat la patinoarul acoperit din oraș. La castingul pentru filmul norvegian Queen of Ice s-au prezentat doar 1.050 persoane. Asta în condițiile în care producătorii nordici au nevoie de cel puțin 1.800 de oameni. De aceea, perioada în care se derulează castingul a fost prelungită: întâlnirile cu producătorii peliculei au loc la patinoar până miercuri, la ora 20.00. De asemenea, o nouă selecție ar putea fi realizată luna viitoare, chiar înainte de debutul filmărilor.

Realizatorii filmului au anunțat că au nevoie de figuranți cu vârste cuprinse între 14 și 65 de ani. Aceștia vor primi 60 de lei plus masa pentru ziua de filmare care va ține cel mult 12 ore. Filmările se vor desfășura în perioada 4-13 septembrie. O echipă de cineaști din Țara Fiordurilor va realiza o peliculă-document despre cea mai faimoasă patinatoare din Norvegia, Sonja Henie, triplă campioană olimpică și multiplă campioană mondială și europeană.

Potrivit producătorilor norvegieni, Patinoarul Dunărea din Galați a fost ales pentru realizarea acestui documentar, întrucât arena sportivă reproduce cel mai bine decorul și atmosfera în care celebra Sonja Henie se antrena și performa. Norvegianca a făcut performanțe în patinajul artistic în urmă cu 100 de ani.


Distribuie articolul

You May Also Like