Să-l ajutăm pe Ayian!

Distribuie articolul

„Ayian Chirița este un băiețel în vârstă de 3 anișori. El s-a născut prematur, cântărind doar 1,500 g și cu o malformație cheilognstopalato chizis bilateral, sau Gură de Lup în termeni populari.

Tatăl nu l-a acceptat astfel, el hotărând să plece de lângă familie. De atunci mama lui Ayian duce tot greul, ea crescând de una singură trei copii.

Ayian a suferit o operație eșuată la București și două operații la Timișoara, una de refacere a operației de la București și una de refacere a palatelor.

După acele operații Ayian nu a mai fost copilul pe care îl știa mama lui, era schimbat și vizitele la psiholog, neuropsihiatru și testul ADOS au confirmat că suferă de o formă gravă de autism.

În acest moment Ayian mai are nevoie de operații, controale la ortodont și terapii pentru autism.
De aceea vă invit să venim în ajutorul acestui minunat băiețel așa cum am făcut-o de fiecare dată, cu inima deschisă și cu bucurie.

Evenimentul va începe la ora 09.00 și constă în parcurgerea a cel mult 10 ture de Grădină Publică. Nu este o competiție, ci doar alergare organizată prin intermediul căreia dorim să promovăm sportul de masă și un stil de viață sănătos.

Fiecare participant va alerga atât cât dorește, în limita celor zece ture. Vom avea și un punct de revitalizare cu apă, fructe și batoane proteice. Veți avea posibilitatea de a dona atât cât puteți dumneavoastră, într-o urnă special amenajată la locul desfășurării eveimentului.

La final, toți participanții vor primi diplome. Va așteptăm cu drag să oferim împreună o speranță unui alt copilaș minunat”, declară organizatorul evenimentului, Onofrei Cristian, tel. 0742144889.

Ayian Chiriță va fi prezent alături de mama lui la evenimentul de duminică, din Grădina Publică. Astfel veți avea posibilitatea de a-l cunoaște și de a-i înțelege mai bine suferinta prin care trece. Haideți să nu rămânem nepăsători.


Distribuie articolul

You May Also Like