„Școala mai aproape”- reproiectarea educațională de Teleskop

Distribuie articolul

Reflectând transformările profunde din educație și societate, Teleskop introduce „Școala mai aproape”, un program inovativ de cercetare și dezvoltare școlară. Evenimentul de lansare va avea loc mâine, online, între orele 12:30 și 14:00, deschizând o nouă eră în abordarea educațională care vizează adaptarea la nevoile actuale ale elevilor și profesorilor.

Susținut de Centrul de Studii pentru Democrație, acest program pilot de cercetare de acțiune participativă vizează gimnaziile și liceele din România și Republica Moldova, propunându-și să faciliteze descoperirea și aplicarea celor mai eficiente strategii educaționale pentru promovarea învățării autonome.

Gabriel Bădescu – profesor universitar, Anca Tîrcă – consultant educațional și Constantin Lomaca – profesor și consultant educațional vor intra în dialog cu Monica Mocanu, profesor și co-fondator Teleskop, discutând despre importanța adaptării metodologiilor educaționale la realitățile actuale. Deschiderea aplicațiilor pentru școli este planificată pentru luna februarie, cu promisiunea furnizării de rezultate și strategii de intervenție începând cu luna martie. Directorii de școli vor avea posibilitatea de a se înscrie începând de mâine, printr-un formular dedicat.

Teleskop, platforma ce stă la baza acestui proiect, a fost lansată în 2019 cu scopul de a susține învățarea adaptativă și inovativă, „Școala mai aproape” reprezintând un pas înainte în realizarea acestui obiectiv.

Pentru mai multe detalii și pentru a participa la evenimentul de lansare, interesații vor putea accesa următorul link:https://www.facebook.com/share/u2eGj152unFxYMBm/ sau pot contacta Teleskop la adresa de email office@teleskop.ro sau la numărul de telefon 0740042224.


Distribuie articolul

You May Also Like