Scandal sexual cu o minoră de 14 ani

Distribuie articolul

Șeful Poliției de Frontieră din Galați se află într-un scandal sexual în care este implicată o minoră de 14 ani. Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei a deschis un dosar penal pentru infracțiuni sexuale cu minori.

În acest moment, cercetările se fac asupra faptelor, iar dosarul poate ajunge chiar și la o unitate de Parchet superioară, din cauza gravității acuzațiilor și funcția lui Aurel Mihail Topciu. Totul s-a petrecut la Grădiștea, județul Brăila, iar faptele au ajuns la urechile procurorilor după ce un sătean, care găzduia familia fetei, a găsit o conversație între cei doi de pe o rețea de socializare. Discuția a fost pusă la dispoziția organelor judiciare.

În discuțiile dintre ofițer și minoră se face referire la acte sexuale, în special orale, iar polițiștii au dedus că s-au întâlnit, urmând ca toate detaliile legate de eventualele acte sexuale săvârșite să fie stabilite de anchetatori. Aurel Mihail Topciu este șef al Poliției de Frontieră Galați de pe 1 aprilie, pentru o perioadă de șase luni.


Distribuie articolul

You May Also Like