„Sanatoriul” Humelnicu iară deschide gura când se trezește!

Distribuie articolul

Unii au o sumedenie de vise erotice chiar dacă au fost…decât ratangii de profesie.
Humelnicul socialist, acela de se plimba cu bicicleta prin preajma Casei Poporului doar-doar l-ar vedea și pe el poporul cât e de verde, pare că s-a trezit zilele trecute pe aceiași parte pe care s-a culcat de cu seară.

Ăștia la PSD ori au target la elucubrații pe rețelele de socializare ori o fi comandă pe cazarmă să distribuie toată suflarea rozelor ce se mai născocește prin mezaninul de pe Kiseleff.

Toată lumea critică dar dacă aceasta e constructivă și nu e de curtea școlii poate avea o potențială valoare. Să spui că…” PNRR e plin de strategii pentru sifonarea banilor” e limpede că…sanatoriul nu-i în drum și pentru Humelnicu.

Ceva ce încă nu există dar se sifonează bani. Și asta o spune un socialist unde oamenii onești sunt într-o minoritate anapoda. Bun, e zicerea aia cu vorbitul despre funie în casa spânzuratului și se potrivește al naibii de bine în cazul Humelnicului. Dar nu cred că știe el de-astea!
La ăștia trebuie să le vorbești pe limba lor. Exclusiv. Parandărături, combinații, ghișefturi și alte matrapazlâcuri. E în gena socialiștilor.
Revenind la PNRR și ministrul Ghinea care e catalogat ca a fi un zero, (apropos, la PSD e clar că au fost demnitari cu minus dacă acesta e nul, vezi cazurile Dragnea, Pintea cu hoții pe la copiii instituționalizați și spitale, alții cu plagiate dar nu asta-i problema că se cunosc „valorile” PSD) nemulțumirea Humelnicului e de fapt o presiune a președinților de Consilii Județene pentru a gestiona fondurile pentru construcția spitalelor regionale și nu prin ANDIS (Agenția de Investiții în Sănătate) cum propune Executivul.

Adică, mai pe direct, parandărăturile ar fi cumva dorite de un Costică ot Cj și alții ca el.

VEZI MAI MULTE AICI


Distribuie articolul

You May Also Like