S-a schimbat garda la Combinat  

Distribuie articolul

Bogdan Grecu a fost numit Director General al ArcelorMittal Galați (România) și Skopie (Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei).

Activitatea ambelor unități și a celor incluse în pachetul de separare va fi condusă de un „manager al unităților ținute separat” și monitorizată de un „împuternicit pentru supraveghere”, numit în acord cu   reprezentanții Comisiei Europene.

„Toate activitățile noastre vor continua în mod obișnuit în următoarele luni de tranziție și de pregătire pentru vânzare”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al Unităților ArcelorMittal Galați – Skopie.

„Bogdan va avea tot sprijinul meu în viitorul apropiat pentru a asigura o tranziție lină și o continuitate perfectă în toate activitățile noastre”, a declarat Bruno Ribo, fost Director General al ArcelorMittal Galați – Skopie.

 

Bogdan Grecu, în vârstă de 41 de ani, a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Științe Economice și Administrație cu un masterat în economie și – începând cu 2001 – s-a alăturat echipei Combinatului Siderurgic de la Galați. Din 2012, a fost membru al Comitetului Director al ArcelorMittal Galați și a coordonat diverse activități cum ar fi: audit intern, cumpărări, logistică, investiții, I.T., automatizări, lanț furnizor și cerere.

Bruno Ribo, în vârstă de 55 de ani, a fost – din 2012 – Director General pentru Combinatele din Galați și – ulterior –  Skopie. El îl va sprijini pe noul Director General, în timpul fazei de tranziție.

 SURSA: ArcelorMittal Galați


Distribuie articolul

You May Also Like