RoSophia#21455 s-a întors acasă cu unul dintre cele mai importante premii ale Campionatului Mondial de profil – Houston 2024

Distribuie articolul

Patru zile de suspans, emoții traite la maxim, meciuri, jurizari, noi prietenii si performanta! Despre asta a fost Campionatul Mondial de Robotica FIRST Tech Challenge, Houston 2024.

THINK AWARD LOCUL 2 si SEMI-FINALIST SECOND PICK in Divizia EDISON sunt premiile si realizarile cu care ne-am intors victoriosi acasa dupa experienta unica pe care am trait-o in Statele Unite ale Americii.

Premiul THINK AWARD este AL DOILEA CEL MAI IMPORTANT PREMIU pe care il poti castiga in urma jurizarii caietului tehnic. Premiul THINK AWARD este acordat echipei care reflecta cel mai bine calatoria pe care a parcurs-o echipa pe parcursul procesului de proiectare a robotului in timpul sezonului de constructie. Continutul ingineresc din cadrul portofoliului este referinta cheie pentru juriu in vederea identificarii celei mai merituoase echipe. Continutul ingineresc al caietului tehnic trebuie sa se concentreze pe etapa de proiectare si construcție a robotului.

Am avut parte de un parcurs extraordinar, de emotii puternice si de rezultate pe masura muncii noastre.

Rezultatele echipei sunt importante si datorita faptului ca inca din al doilea an de participare in Campionatul FIRST Tech Challenge am reusit sa ne calificam la Etapa Mondiala din Houston, si am reusit sa ne intoarcem acasa cu realizari deosebite si unul din cele mai importante premii ale competitiei.

Felicităm, pe această cale, și celelalte echipe romanesti care au participat la Campionatul Mondial obtinand la randul lor performante extraordinare” au subliniat într-un singur glas membrii echipei din Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like