Revoltător: fetiță de 10 ani, violată

Distribuie articolul

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, polițiștii din Brăila au fost sesizați de medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila, cu privire la faptul că, o femeie, din municipiul Brăila, s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârsta de 10 ani, pentru a fi consultată, susținând că minora a fost victima unei infracțiuni de viol.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie., în jurul orei 18.30, în timp ce fetița se afla într-un cartier din oraș, ar fi fost acostată de doi bărbați necunoscuți și ademenită să meargă într-o locuință din Brăila. Aici, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia.

La scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila au reușit sa-i identifice și să-i depisteze pe cei  doi tineri, cu vârste de 20 și 30 de ani, bănuiți de comiterea faptei, care au fost conduși la sediul Poliției”, precizează IPJ Brăila.

În cauză, a fost  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol, fiind continuate cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.


Distribuie articolul

You May Also Like