Restricții de trafic în Galați: mai multe străzi vor fi închise traficului auto

Distribuie articolul

Un eveniment va da peste cap traficul auto din orașul Galați. În weekend, mai multe sectoare de străzi vor fi închise circulației auto deoarece pe Faleza Superioară a Dunării se va desfășura o cursă de alergare.

Evenimentul se numește The Color Run LOVE TOUR reprezintă o premieră pentru Galați. Potrivit organizatorilor, cursa de alergare în culori este cunoscută drept „Happiest 5k on the Planet” și se va desfășura sâmbătă, între orele 12.00 și 20.00, în zona Elice.

Primăria Galați anunță că pentru derularea evenimentului sunt necesare măsuri de restricționare a traficului.

„În perioada 27.09.2019, ora 18.00 – 29.09.2019, ora 6.00 circulația se va închide pe bulevardul Marea Unire, de la intersecția cu str. Prelungirea Traian până la Hotel ”Vega”, cu excepția bretelei de acces. În data de 28.09.2019, între orele 12.00 și 20.00, circulația se va închide pe bulevardul Marea Unire, din zona porții de acces de la ”Complexul Muzeal de Științele Naturii” până la intersecția cu strada Prelungirea Traian. De asemenea, se va închide circulația pe strada Al. Cernat, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Armata Poporului și intersecția cu bulevardul Marea Unire, precum și pe strada Regiment 11 Siret, de la sensul giratoriu din zona ”Penny Market” până la intersecția cu bulevardul Marea Unire”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.

Primăria Galați va plăti pentru evenimentul de pe faleză suma de 32.000 de lei fără TVA.


Distribuie articolul

You May Also Like