Razie pentru combaterea violenței stradale la Galați

Distribuie articolul

Razie de amploare a Poliției din Galați pentru prevenirea și combaterea actelor de violență și tulburare a ordinii publice. 17 persoane au fost amendate și a fost capturat un urmărit internațional, căutat de autoritățile judiciare din Italia.

„În cursul serii de 09 august, în intervalul orar 21.00 -24.00, polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Galați, având ca scop prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

În cadrul acțiunii au fost oprite în trafic și verificate mai multe autoturisme, polițiștii constatând, in 17 cazuri, abateri contravenționale la regimul rutier pentru care au aplicat tot atâtea sancțiuni.

De asemenea, in cazul a doi conducători auto, depistați la volan sub influența alcoolului, au fost suspendate permisele de conducere.

Totodată, cu ocazia verificării unui autoturism oprit în trafic, polițiștii au găsit, în portbagajul acestuia, o bâtă din material lemnos și o bară metalică, motiv pentru care i-au întocmit tânărului , de 23 de ani, identificat la volan, dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Cu ocazia aceleași acțiuni, polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Tecuci, căutat de autoritățile italiene, din data de 11.03.2020, în vederea participării la o procedură judiciară”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like