Războiul lumilor

Distribuie articolul

Au înnebunit românii. Guvernul le promite cerul și luna iar ei vor să rămână pe pământ. Nu vor nici în ruptul capului să se înfrupte din bunăstarea universală promisă de Dragnea, Tăriceanu și Tudose. Cică măririle salariale sunt doar praf de stele care în timp scurt se va transforma în găuri negre. Mai mult chiar, de la sindicaliștii care zilele acestea petrec în stradă cu fluiere, vuvuzele și steaguri, am aflat că alde PSD și ALDE sunt cei mai mari mincinoși de pe Calea Victoriei și de pe Calea Lactee.

Subiectul la modă în toată galaxia este transferul taxelor sociale de la angajator în cârca angajatului. Spun hologramele sindicale că măsura pulverizează creșterile salariale mult trâmbițate pe care, culmea, sindicatele nu le-au cerut. Au căzut din cer fix în timpul unor războaie intergalactice provocate de Codul Penal. Conform calculelor făcute de economiștii din clasa a 10-a, transferul taxelor va duce la o scădere a salariului cu aproape 23% pe cap de om, klingonian sau android cu carte de muncă la patron. Bani mulți pentru muritori, bani puțini pentru nemuritorii din partide și o nimica toată pentru buget și pentru constelațiile de ajutoare sociale pe care PSD le teleportează în stânga și în dreapta.

Revenind cu picioarele pe pământ, observăm că avem parte de o premieră. Pentru prima dată de la revoluție încoace lumea nu mai pune botul la gârâielile guvernamentale. Mai pe românește, nu tu kent, nu tu valută, chit că Dragnea vrea să ne f…ă! Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like