Război politic la Tecuci: liberalii acuză administrația controlată de PSD că pune în pericol sute de locuri de muncă

Distribuie articolul

PNL Tecuci pune tunurile pe administrația PSD a orașului. Reprezentanții principalului partid de opoziție spun că peste o mie de locuri de muncă sunt în pericol din cauza unui proiect al Primăriei controlate de PSD. Este vorba despre intenția municipalității tecucene de a vinde un teren de 1,7 ha, situat pe locul fostelor unități militare, unui dezvoltator privat, pentru construirea unui centru comercial. Liberalii spun că dacă proiectul va fi implementat, toți comercianții de pe Strada Mare și din Piața Centrală își vor închide afacerile.

Proiectul inițiat de primarul Constatin Hurdubae a ajuns deja în plenul Consiliului Local, dar nu a întrunit două treimi din voturile consilierilor, conform regulamentului. Reprezentanții PSD nu au renunțat la idee și vor să convoace încă o ședință a legislativului local.

„Fac un apel către consilierii locali PMP și ALDE să nu gireze, prin votul lor, la ședința din 25 februarie, ingineriile financiare ale primarului Hurdubae și ale administrației PSD. Înainte de toate suntem tecuceni și trebuie să avem mereu în vedere binele orașului, al oamenilor care trăiesc aici. Prin votul negativ acordat acestui proiect, vot pe care consilierii PNL și l-au dat deja, protejăm interesele miilor de tecuceni. Un vot pentru vânzarea acestui teren, ar putea lăsa pe drumuri peste 1.000 de tecuceni, nevoiți să-și închidă micile afaceri de pe Strada Mare și din Piața Centrală”, a declarat Lucian Costin, președintele PNL Tecuci.

Liberalii mai spun că vânzarea terenului reprezintă o încercare a actualei administrații de a face rost de bani pentru acoperirea salariilor din Primărie și instituțiile subordonate.


Distribuie articolul

You May Also Like