Rareș Bogdan, PNL: viitorul premier va fi tot liberal

Distribuie articolul


Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, a anunțat că după alegeri, Guvernul va fi condus tot de un premier liberal. Afirmația a fost făcută în timpul unei vizite la Galați. Bogdan a spus că se bazează pe parteneriatul cu preşedintele României, Klaus Iohannis.


Rareș Bogdan s-a aflat duminică la Galați și a participat la o conferință de presă. Atunci când a fost întrebat de scenariile politice post electorale, liderul PNL a fost tranșant: guvernarea va fi tot de dreapta. Bogdan a mai spus că în următorii patru ani şi trei luni la conducerea României se va afla un prim-ministru liberal într-un parteneriat cu preşedintele Iohannis.

No
,,Dacă sunt câteva realităţi şi lucruri care nu pot fi în niciun fel contestate, acestea sunt cele că în următorii patru ani şi trei luni de zile la conducerea României se va afla un prim ministru liberal într-un parteneriat cu preşedintele României. Preşedintele Klaus Iohannis a fost extrem de clar, extrem de ferm, în a spune lucrurile cât se poate de clar că: nu voi pune un premier de la PSD, degeaba veniţi cu propuneri, va fi un Guvern de dreapta condus de PNL în continuare”, a afirmat europarlamentarul.


Prim-vicepreședintele PNL face mai multe vizite în țară pentru a vorbi cu liderii locali ai partidului și pentru a pregăti ultimele strategii înainte de campania electorală pentru alegerile locale din septembrie.


Distribuie articolul

You May Also Like