Pucky&Costică preocupați doar de propria imagine

Distribuie articolul

Poate nu-i chiar rău. Dar nici foarte bine n-ar putea fi dacă doar asta ii preocupă. E clar că un politician trebuie să se ocupe și de chestia asta. Însă nu numai de asta. Cât timp au avut guvernarea pe mână n-am auzit de o discuție cu toți parlamentarii pentru a mișca ceva în Galațiul acesta prăfuit.

Acum, brusc, că tot nu mai sunt lideri absoluți pe planetă, s-au gândit sa invite toți parlamentarii gălățeni la o discuție care, spun ei, ar fi în folosul comunității. Unii ar putea pleca după fentă dar știind bine că la socialiști bunele intenții sunt străine de cauză, nu putem gira o așa acțiune care are doar scop o bifare a problematicii de imagine.

După ce s-a petrecut la ultimele ședințe de Consiliul Local și Județean e clar că intențiile celor din PSD nu au în esență bunele intenții ci doar alte meschinării politice. De-a lungul timpului, socialiștii au mai apelat la așa zise întâlniri cu toți parlamentarii pentru a se soluționa anumite probleme prin acțiuni comune dar, ce să vezi?

De fiecare dată, aceste propuneri ale socialiștilor au venit atunci când se aflau în Opoziție, ceea ce e limpede că mișcarea este doar una de a atrage ceva capital politic local. Niciodată, PSD sau cum s-a mai numit el, FSN, PDSR, pe timpul unei proprii guvernări, nu a dorit să stea de vorbă cu parlamentarii altor partide.

În locul lui Stângă, Rodeanu, Scripnic și care mai sunt pe-acolo le-aș trimite o epistolă comună celor din administrația publică locală din care să reiasă necesitatea implicării serioase a lui Pucky&Costică în ceea ce privește accelerarea atragerii de fonduri europene pentru dezvoltarea Galațiului.


Distribuie articolul

You May Also Like