Pucky, între nașitul lui Mickey și Minnie și Kalispera

Distribuie articolul

Copilăria primarului Ionuț „Pucky” Pucheanu e clar că a fost marcată mai mult de desenele animate cu „Mihaela” (poate că era dragostea lui!), Pantera Roz și Woody – Ciocănitoarea buclucașă.

Comuniștii din timpul copilăriei lui Pucky aveau grijă să cenzureze și desenele animate și din acest motiv, primarul de astăzi al municipiului Galați n-avea de unde să știe, de exemplu, că Mickey și Minnie erau parteneri în celebrul desen animat și nu soț și soție cum postează cu sârg pe propria pagină de socializare.

Acum, ce-i drept, e cunoscut apetitul domniei sale pentru nășit, la urma urmei nici nu-i un lucru rău, dar să îi cununi pe Mickey și Minnie, chiar și virtual, e o dovadă de grandomanie molecular-infantilă.

Edilul mai spune că pentru viitorul week-end copilașii gălățeni se vor întâlni prin Centru, pe la zona „Spicu” cu Chase & Skye, iar seara adulții se vor saluta cu… Kalispera. Ansamblul Artistic Olympos şi Şcoala de dans «Păşesc pe ritm grecesc» au pregătit momente cu muzică, dans şi tradiţii greceşti, spune Ionuţ Pucheanu.

Se mai anunță nu știu ce Street Food, o chestie pe placul mâncăilor, șușe dintr-astea tovărășești, marcă înregistrată Pucky.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns