Pucky, cu peste 5% rată de infectare, aruncă cu bani pe focuri de artificii!

Distribuie articolul

Galațiul, se pare că va avea focuri de artificii în noaptea de anul nou. Poate nu e rău ! Poate e!
Brașovul nu va avea! Nici Clujul! Nici Iașiul! Dar Galațiul, da!

Băi, Pucky, ai câștigat alegerile! Bravo! La scor, poate! Dar, ticăloșia la tine nu-i de două feluri…
Toți primarii marilor municipii s-au conformat cerințelor celor ce sunt în cele Comitete de Situații de Urgență, tu nu, ești mai cu moț și vrei să-ți arăți mușchii pe care nu-i ai.

Nu fac parte din categoria aia talibanistă să întreb la fiecare chestie făcută cu cap, dar cât a costat. Uneori, poate chiar e neinteresant aspectul. Dar ceea ce vrei tu să cheltui pe focurile de artificii e împotriva cursului Dunării. În primul rând e mult prea mult (1,5 miliard lei vechi în condițiile în care Brașovul a avut o renegociere de la 1,3 miliard lei la 0,8 miliard lei) și apoi chiar nu cred că anul acesta, în condițiile pandemice existente, se impune feeria în cauză. Apoi ești pe sens invers față de recomandările autorităților sanitare. Ori poate ai chef să te afurisească Arafatu’?
Care Arafat, ce spune de fapt?

Raed Arafat recomandă românilor să se ferească de locuri aglomerare în perioada sărbătorilor și să respecte regulile sanitare. Șeful DSU a spus că după sărbători este posibil ca numărul de cazuri cu noul coronavirus să crească, din cauza petrecerilor sau chiar a unor tradiții care presupun contactul între persoane.
România va fi în stare de alertă de sărbători, ceea ce înseamnă că nu vor putea fi organizate petreceri, baluri sau alte tradiții respectate de-a lungul anilor.

Nu vor fi organizate petreceri în stradă în noaptea dintre ani și nici focuri de artificii care ar putea aduce un număr mare de oameni într-un singur punct.

Deci, bre Pucky, cum rămâne? Ne arătăm mușchii de primar socialist sau intrăm și noi în rândul lumii?

Și hai să-ți mai dau ceva informații pentru culturalizare. Franța și Germania au decis deja anularea focurilor de artificii de Anul Nou, Merkel anunțând de curând intrarea țării în lockdown.


Distribuie articolul

You May Also Like