Pucky, alias Gigel Nebunu’ datornic și plin de fițe

Distribuie articolul

Primăria Municipiului Galaţi a înregistrat la sfârșitul anului trecut restanțe către diverși furnizori ce însumau 14.209.445 lei.
Mare parte din acești bani, adică 9.760.546 lei, însemnau practic anumite plăţi pentru facturi a căror scadenţă depășise de mult termenul de 30 de zile.


O adresă transmisă municipalității gălățene de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi, îi atenționează pe Pucky&gașca, că înregistrează debite consistente la terți.


O eventuală descindere a Curții de Conturi, având în vedere situația dată, i-ar mai tăia primarului din aroganța binecunoscută și l-ar readuce în ipostaza relativ recentă prin care s-au constatat nereguli grave la instituția pe care cu „interes” o conduce.


În lipsa (deocamdată) unui buget aprobat pe anul în curs, putem deduce lesne pentru ce s-au gândit la majorări de taxe și impozite pe vreme de pandemie. Ca să astupe găurile și implicit datoriile acumulate pe la terți.


Apăi, băi Gigel Nebunu’, după ce ai ieșit votat din alegerile din toamnă tu vrei să îi pui pe gălățeni la plată ca să-ți acoperi tu datoriile? Ți-aș spune una dar e pe scris și nu se pune, dar o meriți…


Distribuie articolul

You May Also Like