Pucky, ai urări de bine de la călătorii Transurb!

Distribuie articolul


La Transurb, în momentul de față e un sat fără câini, dar ce spun eu sat, cătun fără maidanezi. După autobuzul în flăcări, după multitudinea de devieri de trasee sau suspendări de curse pentru perioade limitate, vezi cazul Barboși, societatea de transport public a ajuns așa, o chestie ce cu greu poate fi calificată.


Cu conducere, dar fără conducere, cu cereri de demisii, cu demiși ori demisionari, Transurbul nu cred că poate fi comparat cu nicio societate de transport în comun din municipiile civilizate. Poți face împrumuturi bancare, să accesezi programe prin BERD, să aplici sistemul e-ticketing, să modernizezi parcul auto că tot degeaba.


Astăzi de dimineață, de exemplu, toate panourile de afișaj din stații, 96 la număr, s-au blocat. Adică, gălățenii din stații puteau cel mult să afle cât e ceasul. Fără timp estimat al traseelor, ci doar gâturi alungite în zare să vadă poate vine un troleu ceva sau măcar vreo căruță de-a Transurbului.


Primarul Pucky, habarnist cum îl știm, în mod cert nu știa problema dar îi reamintim ce spunea acum ceva timp: „…Mi-am propus să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a aduce cetățenilor municipiului Galați un transport public de calitate…” Serios?


Distribuie articolul

You May Also Like