PSD, către popor: Trebuiau mitraliaţi, Un glonț în cap, Vă călcăm în picioare, Indiferent că sunt bărbați, femei sau copii, nu se iartă nimic

Distribuie articolul

O veste ne-a întors lumea cu fundul în sus. Veorica, cel mai prim ministru din România, și-a scurtat concediul cu o zi. Asta din cauza faptului că la Budapesta, capitala României, sunt foarte multe tensiuni. Deoarece a venit în fugă, intelectuala de Teleorman și-a uitat poșeta și, astfel, a rămas fără discursul pentru românii de pretutindeni, adică de la Priștina, Alexandria și PSDeu.

Oricât de mult s-a grăbit, duduia a întârziat. Nu știm dacă a înțeles în ce oraș a ajuns, dar cu siguranță mirosul de gaze lacrimogene se ridicase. Apoi, a convocat o ședință la care au participat vreo doi miniștrii. Nu am aflat ce au discutat, dar putem presupune că Veorica le-a spus că orice om este frică de jandarmi și i-a încurajat, oferind un citat de la domn Dragnea:„diferențele de opinie nu pot justifica violența”. La final, doamna premier s-a retras în biroul dumneai ca să răsfoiască presă, să afle ce s-a mai întâmplat în țara pe care o iubește. Iată niște fragmente din presa centrală, câteva declarații de pe FB ale unor politicieni care, probabil, i-au atras atenția doamnei Veorica.

„Nu mai plângeţi şi rostogoliţi imbecilităţi pe reţele. Trebuiau mitraliaţi, nu stropiţi cu apă !!! – (Cristian Bîrdac, consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului României)

„Un mare respect pentru acei jandarmi și măcar un glonț în cap acelor așa-zise ‘mame’ care au ieșit cu copiii în brațe la proteste.” (Gabriel Zamfir, directorul Filarmonicii Oltenia, fost preot și susținător al coaliției PSD)

„Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare.”  (Cătălin Rădulescu, deputatul PSD)

„Nici eu, și nici colegii mei din PSD nu ne temem de căpșunari, de lopătari, curve, pești, hoți sau faimoasele BADANTE care spală moșii la fund! Aceea este adevărata lor valoare, eu fac în 2 săptămâni cât nu le face tot neamu la un loc. Pe 10 august o să le arătăm proștilor care or să behăie prin București că legea este făcută să fie respectată! Poliția și jandarmeria au primit ordin să folosească forța brută. Indiferent că sunt bărbați, femei sau copii, nu se iartă nimic!”  (Marin Voinea, primar PSD, județul Giurgiu

VĂ MAI VINE SĂ RÂDEȚI DE VIORICA?


Distribuie articolul

You May Also Like