Programul Zilei Principatelor Române în municipiul Tecuci

Distribuie articolul

 

 

De la ora 11 se va da startul manifestărilor prin întâmpinarea oficialităților și intonarea Imnului de Stat al României, interpretat de artista Raluca Alexe. Va urma Ceremonialul religios iar la 11,20 primarul Tecuciului, Lucian Costin va susține o alocuțiune.

Ceremonialul solemn de depunere a coroanelor de flori este programat cinci minute mai târziu și va fi deschis de primar, urmat fiind de Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă”, UM 0543, Detașamentul 4 Tecuci al Inspectoratului Județean de Jandarmi, Poliția Municipiului Tecuci și Detașamentul de Pompieri al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

După ceremonialul solemn, vor depune coroane de flori și reprezentanții asociațiilor cadrelor militare în rezervă, veteranilor de război, Cultul Eroilor „Regina Maria”.

De asemenea, vor aduce un omagiu Cercetașii României Centrul Local „Oltea Doamna”, și reprezentanții locali ai PNL, PSD, USR, Forța Dreptei, AUR și S.O.S România.

De la ora 11,45, în încheierea manifestărilor, interpreta de muzică populară Violeta Macovei va susține un moment artistic.


Distribuie articolul

You May Also Like