Programul pentru „Serbările de Sfântul Andrei”

Distribuie articolul

În perioada 30 noiembrie și 7 ianuarie, municipiul Galați va fi gazdă a festivalului „Serbările de Sfântul Andrei”, care vor avea loc pe partea superioară a Falezei Dunării și în Grădina Publică, unde va fi amenajat Orășelul lui Moș Crăciun.

Festivalul “Serbările de Sfântul Andrei” se vor întinde pe durata a patru zile, unde va fi și târgul tradițional cu diferite bucate precum mușchiuleți, brânzeturi, pastrame, cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci. Se vor reuni meșteri populari și meșteșugari ce vor prezenta publicului preparate gustoase, produse ecologice, tradiționale și naturale, provenite din ferme și gospodării țărănești. De asemenea, grătarul și vinul fiert nu vor lipsi de la acest eveniment.

Programul complet al concertelor de la serbări:

Joi – program Dj, show cu dansatori – recital Andreea Ignat , Aza, Dj Project cu Ioana Ignat, Andia.

Vineri – EsTrada Studio Dance By Andreea Ignat, Program Dj, Trupa Sunt un Frate Tânăr, Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea.

Sâmbătă – Școala de Canto Master Studio Galați, Program Dj, Ionuț Galani, Ro-Mania, Raluka & Balcanik.

Duminică – Școala de Canto Master Studio Galați, program dj, Diana Matei și Taraful Cleante, Nemuritorii, Amna și focul de artificii.

Orășelul lui Moș Crăciun va fi împodobit specific sărbătorii și vor fi atracții ca: patinoarul care se va afla în jurul fântânii din mijlocul Grădinii Publice; carusel și roată panoramică; atelierul lui Moș Crăciun, loc în care cei mici pot fi inventivi; târgul în care vor fi băuturi, preparate la grătar, plăcinte, cozonaci și multe altele; cabină foto; caravana lui Moș Crăciun și activități pentru copii.


Distribuie articolul

You May Also Like