Programul din Octombrie la Teatrul „Gulliver” din Galați: Spectacole și Festivaluri pentru Toate Vârstele

Distribuie articolul

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați își extinde programul pentru luna octombrie, oferind o serie de evenimente teatrale și festivaluri.

După o participare de succes la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” de la Timișoara, cu spectacolul „Harap Alb” regizat de Ștefan Lupu, teatrul se pregătește astăzi, 6 octombrie, pentru Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești” din București, unde spectacolul „Privește înăuntru” regizat de Cristina Giurgea va fi prezentat de două ori.

După aceste evenimente, artiștii teatrului se vor întoarce la Galați cu un repertoriu variat potrivit pentru diverse grupe de vârstă.
Pe 15 octombrie, spectacolul „Vrăjitorul din Oz” este dedicat copiilor cu vârsta de 5 ani și peste, iar pe 22 octombrie, „GALA(TZI) BREMEN COUNTRY BAND” va aduce bucurie celor cu vârsta de 7 ani și peste.
Pe 29 octombrie, cei mai mici spectatori, cu vârsta între 0 și 3 ani, sunt așteptați la spectacolul „De mână cu tine”, în timp ce adolescenții cu vârsta de 10 ani și peste vor putea urmări spectacolul „Alice în Wonderland”.

De asemenea, teatrul continuă să ofere spectacole speciale pentru grupurile de elevi în timpul săptămânii, facilitând accesul mai multor copii la experiența teatrală.


Distribuie articolul

You May Also Like