Produsul ultimului an de studiu și dedicare, în arta teatrală

Distribuie articolul

Studenții Facultății de Arte de la Universitatea „Dunărea de Jos” – sum umbrelă programului INTER – se pregătesc să-și arate măiestria acumulată în anii de studiu și dedicare. Vineri, la ora 18:00, în Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, scena se va deschide pentru „Ultima Zi de Școală”, spectacolul de licență al tinerilor artiști gălățeni.

Ei sunt îndrumați de conf. univ. dr. Florin Toma, care asigură regia și scenografia, cu sprijinul lui Paul Nedelcut și cu un echipaj tehnic format din profesioniști ca Gigel Busuioc, Marian Tarazi, Teodor Besoiu și Dan Nedelescu. Iar textul, o operă a lui Chiara Boscaro și Marco di Stefano, tradusă cu măiestrie de Ioana Visalon, este o invitație la reflecție, cu roluri ce testează limitele actoricești ale studenților.

Povestea ultimei zile școală va fi adusă pe scenă de Marius Avramescu, Dorina Iuliana Necula, Darie Laurentiu Gabriel, Cristian Gheorghiu și Valentina Iumen.

Biletele sunt disponibile online, iar organizatorii încurajează utilizarea lor electronică. Pentru mai multe informații și rezervări, accesați site-ul: https://bilete.fanitardini.ro/seats/ultima-zi-de-scoala-20240412 sau contactați organizatorii la numărul de telefon: 0758 049 850.

 


Distribuie articolul

You May Also Like