DEER se joacă cu nervii oamenilor din mediul rural

Distribuie articolul

De o bună bucată de vreme, mai ales de la începutul acestui an, Distribuţie Energie Electrică România (DEER), ne tot bombardează cu comunicate prin care ne spune unde și când, se întrerupe furnizarea energiei electrice, cu preponderență în zona rurală.

Ce nu ne spun cei de la DEER ar fi motivația acestor dese întreruperi. Am înțeles situațiile în care au fost furtuni violente, căderi masive de zăpadă ori ploi înghețate.

De-acum, observăm că DEER și-a făcut un obicei, fie el zilnic sau săptămânal.
Și vorbim de un obicei prost. Spre foarte prost…
A sta și pentru faptul că rețelele de electricitate nu sunt tocmai de lăsat la vatră. Poate doar e vorba aceea comunistoidă a românului cum că trebuie să ne facem de treabă chiar și-acolo unde n-avem a face prea multe.

Ce ne anunță DEER pentru săptămâna în curs…

„Pentru mâine, miercuri, 27 aprilie 2022, între orele 08:30 – 16:30, energia electrică va fi oprită în comuna Smârdan, în zona Primărie, Şcoală, DERPAN şi cartierul spre Schela.

Joi, 28 aprilie, între orele 9.00 – 17.00, întrerupere totală a curentului electric în comuna Bereşti Meria, satele Balinteşti și Cioinagi.

La Folteşti, curentul va fi oprit în zona Gării, tot joi 28 aprilie 2022, între orele 08:30 – 15:30, iar a doua zi pe aliniamentul intrării dinspre Galați.
Vineri, 29 aprilie, alt heblu total la Bereşti Meria, de data aceasta în satul Pochiscani.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns