Prins de jandarmi fără permis

Distribuie articolul

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galați, a fost depistat astăzi, de jandarmi, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a mai fost surprins de jandarmi conducând fără permis, în urmă cu șase luni.

„Duminică, 21 februarie, în jurul orei 11:30, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție a observat un autoturism care a ieșit de pe un drum lăturalnic și a intrat pe DN2B. Întrucât zona este cunoscută pentru desele furturi de materiale feroase și neferoase de pe platforma siderurgică, jandarmii au interceptat și oprit autovehiculul.

În urma legitimării, oamenii legii au observat că pe numele conducătorului auto nu figurează ca fiind emis un permis de conducere, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta figurează ca fiind depistat tot de către jandarmi, în urmă cu șase luni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul a precizat jandarmilor că a luat mașina soției pentru a se deplasa la un magazin aflat în municipiul Galați, iar când a observat mașina Jandarmeriei s-a pierdut cu firea și a accelerat brusc”, informează Jandarmeria Galați.

Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul poliției, unde a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție rutieră pentru a fi testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero.

În caz a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, iar cercetările sunt continuate de poliție.


Distribuie articolul

You May Also Like