Primarul Pucheanu a vorbit despre comunicarea proastă de la Calorgal. Despre salariile directorilor și rudele politicienilor angajate la societate nu a spus nimic!

Distribuie articolul

Râde ciob de comunicare spartă. Miercuri, 25 octombrie, primarul Ionuț Pucheanu a intervenit în conflictul de la Calorgal și a spus că protestatarii și conducerea unității au mari probleme de comunicare. Asta deși nici măcar prăvălia la care are carte de muncă nu strălucește la capitolul comunicare. Edilul șef a aflat de la jurnaliști că salariile de la Calorgal nu sunt plătite din luna septembrie deși el susținea că este vorba despre o întârziere de o săptămână. Culmea, Ionuț Pucheanu a realizat că instituția pe care o conduce are probleme grave de comunicare cu unitățile subordonate tocmai când dădea de pământ cu comunicatorii din curtea Calorgal.

„Cu siguranţă va trebui să ne aplecăm mai mult asupra problemelor din cadrul societăţii Calorgal. Pe de o parte înţeleg că este o problemă de comunicare, pe de altă parte sunt ferm convins că există o proastă manageriere a modului în care se comunică din ambele părţi…De ce nimeni, toată vara, nu a zis nimic, iar acum, că există o întârziere de o săptămână sau de o săptămână și jumătate de întârziere pentru lichidare, în condițiile în care săptămâna viitoare urmează să fie deschis sistemul centralizat, deodată există probleme?Mă întreb și eu oare cui nu i-a ieșit pasiența, cine încearcă să bage bățul prin gard”, s-a întrebat retoric primarul Ionuț Pucheanu.

Pentru că nu a luat nici o măsură, suntem convinși că edilul șef a aflat de curând că la societatea Calorgal politicienii cu care se însoțește și-au angajat rudele. De asemenea, primarul a aflat târziu și a apucat doar să-i dea o „bilă neagră” directorului Marian Alexandru care și-a angajat fiul pe perioada verii. Iar informația conform căreia directorii Calorgal nu prea au salarii restante nu s-a bălăngălit pe la urechea edilitară așa că aici nu am consemnat nici măcar o biluță maro, ocru sau fucsia.


Distribuie articolul

You May Also Like