Primăria Tecuci alături de copii și adolescenți de 1 iunie!

Distribuie articolul

Primăria și Consiliul Local din cel de-al doilea municipiu al județului Galați, au pregătit anul acesta pentru copiii și adolescenții tecuceni, un megaconcert pe esplanada Casei de Cultură.

Primarul Lucian Costin a promis nu demult că anul acesta, de 1 iunie, municipalitatea va pregăti mai multe surprize.

„Pentru că voi contați, iar din zâmbetele și bucuria voastră ne încărcăm și noi, adulții, v-am pregătit momente de magie, concursuri, o sumedenie de activități interactive în care să vă consumați și energia, și imaginația. V-am pregătit și o întâlnire cu personajele voastre preferate din filmele lui Walt Disney. La toate aceste activități puteți participa de dimineață, de la ora 09.30, în Parcul Elisabeta.

 Tot aici am mai pregătit o surpriză, pe care însă nu v-o dezvălui. Vă aștept să o descoperiți singuri” a spus primarul Tecuciului.

Spre seară, începând cu ora 18, pentru cei ce n-au obosit, sunt invitați la un concert în centrul Tecuciului, alături de părinți și bunici.

Vor cânta și vor dansa artiști locali, iar seara se va încheia cu recitaluri susținute de MC Ionuț Ungureanu, Mira și Sony Flame.

Pentru că de-a lungul timpului au fost nenumărate solicitări din partea celor mici, a adolescenților și nu numai, iată că a venit vremea să li se îndeplinească și speranțele.

Ultimul artist care va urca pe scenă, la Tecuci, de 1 iunie va fi Delia.

 Și o ultimă rugăminte a organizatorilor: „Deci, dragi copii și adolescenți tecuceni, astăzi, de 1 Iunie, luați-vă părinții și bunicii de mână și scoateți-i la distracție!”


Distribuie articolul

You May Also Like