Primăria Galați va plăti aproape 100.000 de euro pentru a construi o nouă piațetă în oraș

Distribuie articolul

Primăria Galați îi „amenință” pe gălățeni cu o nouă „zonă de relaxare”. De această dată este vorba despre o piațetă care va fi construită pe strada Domnească. Obiectivul va fi folosit de gălățeni și, probabil, va fi construit de firmele care câștigă pe bandă rulantă licitațiile publice și contractele cu municipalitatea.

Piațeta va fi amenajată lângă Policlinica cu Plată, pe maidanul pe care trebuia să fie o arenă de box. Primăria anunță că prin realizarea proiectului se urmărește „crearea unei parcări și a unei zone de relaxare pentru locuitorii orașului”. Toată povestea care include proiectarea și execuția va costa peste 80.000 de euro.

„Autoritatea Contractantă Municipiul Galați își dorește atribuirea contractului de proiectare și execuție pentru obiectiv…Valoarea estimată a contractului este de 378.236,25 lei fara TVA (din care: proiectare – 10.100 lei fără TVA și executie 368.136,25 lei fara TVA)…Criteriul de atribuire, prețul cel mai scăzut, se va aplica doar ofertelor corespunzătoare cerințelor caietului de sarcini”, se arată în documentul publicat pe portalul Primăriei Galați.

Conform caietului de sarcini, constructorul va amenaja pe maidanul de pe Domnească mai multe alei pavate cu sistem de iluminat, spații verzi cu mecanisme pentru irigat, bănci de lemn pe suport de metal și beton și coșuri de gunoi. Bonus, piațeta va avea un spațiu de parcare de 685 mp cu marcaje.


Distribuie articolul

You May Also Like