Primare! Băi Dorele, ne făcură Galațiul praf !

Distribuie articolul

Ieri, la vreme de seară s-au abătut stihiile naturii și pe iste meleaguri. Dacă până mai ieri tătă lumea se ruga sa picure din ceruri, un țâr de ploaie ceva, s-avem o bucată de pită la toamnă, ieri iaca li se împlini dorința. Și o curs ca la ridicarea mantei unui baraj. Puțină pietricică, o orajă scurtă dar concisă au întors Galațiul pe dos. Prin cartierele mai periferice parcă dăduse taifunul. În centru, puteai ușor să ieși cu gondola pe Brăilei la vale. Romantic Puchene, nu?


Am început să obosesc să-l mai aduc în discuție pe ăsta de-și spune primar.
Unii au stat până târziu în noapte să dea o mână de ajutor pompierilor, alții erau pe la distracții. C-așa e în social democrație!


Bre, Puchene, poți să mergi matale pe la teveuri de trei ori pe zi, după mese, și după ce-ți iei aspirina, să ne spui ce mișto ești și ce lucruri faine știi a face. Ai făcut pe dracu ! S-a văzut aseară. Cum ai toaletat copacii, cum e cu rețelele de canalizare, etc. Aseară practic ai avut examenul de maturitate pentru cei patru ani de mandat. Și-ai intrat fix în gard. Că te-ai înconjurat numai de incompetenți, nu-i nicio noutate, bine la voi la PSD, să vorbești de competență, expertiză și alte mojicii dintr-astea e ca înjuratul în Biserică.. Cum astăzi încă e haos în unele zone ale municipiului (apropos, ai dormit mișto azi noapte, primare?), fără electricitate (ca la 907, ce mai?), cu canalizările perfect înfundate (dacă până diseară mai pune de-o distracție dintr-asta, poți spune că ești un om realizat!)


Amu ce să-ți mai spunem că așteptări nu prea mai avem. Fă și tu ceva băi nene cu orașul ăsta și după, dă fuguța la teveu să te ia la ocară tătă suflarea din Port.


Distribuie articolul

You May Also Like