Grad de infectare de peste 3 la mia de locuitori la Galați!

Distribuie articolul

De la miezul nopții avem iarăși restricții pentru municipiul Galați, având in vedere că rata de infectare la mia de locuitori a depășit trei procente, mai precis 3,10. Astfel, pe lângă restricțiile impuse la nivel național, la toate unitățile de alimentație publică (restaurante, cafenele, pub-uri) se vor închide spațiile interioare, rămânând în funcționare doar spațiile deschise(terasele).

De asemenea, agențiile de jocuri de noroc, case de pariuri sportive, casino-uri etc vor avea de mâine dimineață lacătele pe uși. Același lucru este valabil și pentru sălile de spectacole, teatre sau cinematografe. Mai avem o singură localitate în județ cu o rată de infectare îngrijorătoare, la Nicorești, în nordul județului(4,22).

De asemenea, mai multe localități se apropie de 3 la mia de locuitori grad de infectare, printre ele fiind Poiana(2,92), Corod(2,68), Târgu Bujor (2,67), Smulți(2,17), și Țepu(2,09). În ultimele 24 de ore, în județul Galați avem 50 de cazuri noi de persoane infectate cu Covid 19, 26 persoane vindecate și două decese.


Distribuie articolul

You May Also Like