Prima ediție a Târgului de stagii de practică, internshipuri și locuri de muncă, organizată de FACIIE

Distribuie articolul

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează prima ediție a Târgului de stagii de practică, internshipuri și locuri de muncă.

Acesta se adresează studenților și absolvenților din cele patru domenii de studii din cadrul facultății și reunește peste 20 de firme de specialitate.

În cadrul târgului, firmele își vor prezenta activitatea și oferta lor privind stagiile de practică, internshipurile și locurile de muncă. De asemenea, vor exista standuri de prezentare ale firmelor, în care studenții și absolvenții pot interacționa cu reprezentanții firmelor participante.

Deschiderea Târgului va avea loc în data de 11 mai 2022, ora 10.00, la sediul Facultații de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, strada Științei, nr. 2, Corp Y, Etajul 1.

Târgul se desfășoară în 11 mai 2022, în intervalul orar 10.00 – 15.30. Nu mai puțin de 22 de companii de prestigiu s-au înscris la târg în încercarea de a recruta viitoarele tinere talente gălățene din domeniul tehnologiilor.


Distribuie articolul

You May Also Like