Premieră locală: spectacol-concert jucat la Teatrul Dramatic

Distribuie articolul

11 piese originale și multe momente de actorie sunt principalele ingrediente ale celei mai proaspete producții ce poate fi văzută, de astăzi, pe scena dramaticului gălățean. Este vorba de un spectacol – concert ce implică trei actori și trei muzicieni gălățeni. 

Așadar, astăzi și mâine, de la ora 19, Sala Mare a Dramaticului găzduiește premiera ”Flu Flu”, un spectacol – concert de Răzvan Clopoțel.

”Realizat în regim independent, îmbină un stil muzical divers cu versuri de satiră socială. Include 11 piese originale, dar și momente de actorie”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanții Teatrului Dramatic ” Fani Tardini”.

Conceptul, muzica și versurile sunt semnate de Răzvan Clopoțel, actor al dramaticului gălățean. Acesta a construit spectacolul alături de colegii Oana Mogoș și Ionuț Moldoveanu și muzicienii de la Hippie Band, adică Florin Chiriac, Ciprian Dincă și Răzvan Gheorghiu. Scenografia îi aparține lui Daniel Divrician.

Spectacolul are o durată de o oră și jumătate și este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani. Prețul unui bilet este 35 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro.

Nu au fost uitați nici iubitorii teatrului clasic: duminică, de la ora 19:00, trupa Dramaticului gălățean prezintă spectacolul „Take, Ianke și Cadâr”, de Victor Ion Popa, regia: Eugen Făt, scenografia: Lăcrămioara Dumitrașcu. În distribuție: Stelian Stancu, Gabriel Constantinescu, Lucian Pînzaru, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja-Neagu, Svetlana Friptu.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns