Prefectul „una settimana”, se dă dandy de Tecuci

Distribuie articolul

Bun. Înțeleg că acum e la modă să ai o fițuică, fără pretenții de gazetă, prin care să bați câmpii cu grație și să te aplaude membrii de partid.

Gingaș. Numai că, bă băieți și dragă fete, lumea… „nu e proști” cum credeți voi. Nici pe dinafară și nici pe dinăuntru.

Poți minți în voie în eprubeta ta creată pentru a ți se umezi timpanele. Poți chiar să articulezi adversarii politici cu mâna altora, ca să arăți ce doză de lașitate ai la purtător. Și nu în ultimul rând, să-ți dorești misive trântite de ciraci pentru a te umple din cap până-n picioare de idioțenie infantilă.

Meciul cel mare, politic vorbind, se va da anul viitor nu la Galați, cum cred unii, ci la Tecuci.

Nu degeaba președintele CJ, Costel Fotea se ocupă nemijlocit de ceea ce politic se întâmplă în cel de-al doilea municipiu al județului, nu degeaba, în mod hilar a ajuns prefect, corodeanul fondator de chestie (că nu poate fi vorba de partid- UIpT), Claudiu Gavril. Ce i-a rămas în gât după ultima rundă de alegeri locale ayatollahului Dan Nica, este fix pierderea Primăriei Tecuci.

A putut accepta orice, numai asta, nu. Și poate pe bună dreptate după ce PSD a avut un primar de operetă în mandatul trecut. Unul ce era scos la vânzare pe OLX pentru un carton de mici și o țiplă de muștar.

Poate nu l-ați uitat pe Hurdubae-tălălaie!

Acum, Claudiu Gavril- „una settimana”, că tot și-a terminat stagiul de acomodare la Prefectură și a reușit intr-un final să-și cunoască toți colegii, s-a pus pe cules like-uri și alte inimioare de la tecuceni. Evident, prin texte lacrimogene, gen Sclava Isaura.

O să propunem lecturării câteva pasaje din articolul (mult, foarte mult spus)vomitiv, înserat într-o chestie aidoma UIpT. Mai întâi ar fi cazul să luați cu zeamă de lămâie, poate vă mai amintiți cum se scria la „Scânteia”:

Lucrările de modernizare pentru trecerea la nivel cu calea ferată de la Gara de Nord in Municipiul Tecuci (bun așa!)au început luni, 24.07.2023.

Termenul de finalizare al acestora este 9 august, perioadă în care, constructorul va înlocui atât linia de cale ferată din proximitatea trecerii cât și elementele de legătură la nivelul trecerii pentru traficul rutier.

Investiția este realizată de CFR Infrastructură (Regionala Galați), în urma solicitărilor demarate de către Prefectul Județului Galați, Claudiu Gavril.

La doar câteva luni de la numirea în funcție, Claudiu Gavril marchează un obiectiv important pentru infrastructura locală a Municipiului Tecuci.”

Ok. Fiecare are dreptul pe această planetă de a fi idiot. Cum fiecare se poate târî ca o râmă după ce politician dorește.

Și nu e prima nefăcută. „Prefectul Gavril în vizită de lucru la Gara de Nord”. Drăguț. Aia de pe Giulești? În vizită de lucru, ziceți? Serios?

Bun, să-i lăsăm pe cei săraci cu duhul să rămână in zona lor de influență care e fix cât o găleată cu lături.

Pentru clarificare. Solicitarea rezolvării acestei probleme, aici vorbim de fonduri europene, bre, nea prefectu’, pentru că la acea trecere (știm cu toții că este o problemă acolo) a fost depusă atunci când Gavril nici nu visa că va ajunge prefect. Ok?

Sunt și ceva adrese pe care le vom publica foarte curând, ca să vedem împreună cine e ăl cu nasul lung. Parcă, Pinocchio i se spunea…


Distribuie articolul

You May Also Like