Stand-Up cu Pucky în rol de ajutor de șef de nuntă!

Distribuie articolul

 

 

Nu voi aprofunda nici prețul apei chioare, nici vreo petiție locală, cu atât mai puțin, chestii de ordin tehnic ori economic.

Doar iritarea lui Pucky, care iară a scăpat boii la vale.

Când vrei să pari popular, să fii dintr-ai plebii cum s-ar spune, că deh, anul electoral o impune mai mult ca oricând, trebuie să ai și un țâr de talent. Nu contestă nimeni că te și  vezi cu un nou mandat în buzunar, dar mitocănia pare a fi la ea acasă în cazul primarului de Galați.

Și din ce observăm, pentru că memoria nu ne lasă, la Pucky dileala e în formă continuată.

Anul trecut, într-o emisiune la teveu, se văicărea că taxele și impozitele sunt extrem de mici la Galați.

Pe bune? Or fi, poate la leafa matale, bre!

Acum, altă scrânteală marcă înregistrată Pucky.

Ălora de nu le convine prețul apei sunt direcționați de primar fix în Dunăre, zice el, ”…să-și i-a apă de-acolo cu găleata că e gratis!”

Omul clar e pe barosăneală, caz tipic de delirium tremens cronic. Cât despre veleitățile sale de politician ca să nu intrăm pe partea de administrație publică locală, sunt, se află și se regăsesc cumva chiar dacă sunt nereperabile.

Sincer, în locul șefului său de partid, la prima întoarcere de la Bruxelles, aș da roată de vreo trei ori la Inelul de Rocadă, asta așa de calmare, după care l-aș chema la birou și i-aș aplica una bucată lovitură sub centură, de potolire.

 În inconștiența sa, nu realizează că stilul de bombardier din spatele blocurilor nu numai că nu-l prinde dar generează pierderi și pentru partid.

 Foarte probabil, Pucky va fi ciufulit, dacă nu a fost deja, pentru că oricât și prin orice metode ai fi contestat pe o chestiune, n-ai voie, tu primar de urbe să-i trimiți pe unii sau alții să-și ia apă cu găleata din Dunăre.

Păi, așa ca o chestie, o să-l întrebăm pe Bolojan dacă i-a trimis pe orădeni să se adape-n Criș, Pe Coliban dacă brașovenii susură la malul Zizinului ori dacă Boc, la Cluj se răcorește-n Someș.

Stand-Up-ul lui Pucky nici măcar educativ nu poate avea pretenția de a fi, el putând fi cules dintr-o zonă așa mai de Ecosal.

Dă-i bătăi primare, la mai mare! Știm că poți mai mult, nu te lăsa, pe ei,

pe mama lor…

F’reați ai dracu de pașoptiști…

 


Distribuie articolul

You May Also Like