Canalizare si stații de epurare pe „Anghel Saligny”, la Grivița

Distribuie articolul

Vorbim de o finanțare de aproximativ șapte milioane de euro. S-a finalizat achiziția pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) cu clauză suspensivă și urmează a fi încheiat contractul.

În momentul de față totul e în faza obținerii avizelor de la Apele Române, aceștia din urmă solicitând unele clarificări. După această etapă va urma obținerea avizului de la Mediu si în final semnarea contractului La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Primarul comunei Grivița, Niță Chebac ne-a declarat că toate aceste avize vor trebui obținute până la începutul toamnei.

„Sincer, avizele de la Apele Române ne țin în loc. Cred că este o problemă generală cu avizele la această instituție. Am auzit de la mai mulți colegi că au întâmpinat probleme.

Este un obiectiv foarte important pentru comunitatea noastră și, cu siguranță îl vom realiza” a mai spus primarul comunei Grivița, Niță Chebac.

Totodată o altă investiție așteptată de locuitorii din Grivița este alimentarea cu gaze naturale. Grivița este alături de alte patru localități din județ, Ghidigeni, Corod, Nicorești și Smârdan pe lista Ministerului Dezvoltării prin Programul POIM 2020.


Distribuie articolul

You May Also Like