Poliția Rutieră, cu ochii pe vitezomani 

Distribuie articolul

Peste 600 de șoferi au fost amendați săptămâna aceasta, în doar patru zile, pentru că au călcat prea tare pedala de accelerație.

”S-au aplicat 621 de amenzi și au fost reținute în vederea suspendării 26 de permise de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză. Acțiunile de control în trafic se înscriu în campania derulată de polițiile rutiere din toată Europa pentru prevenirea accidentelor cu urmări grave, care se produc din cauza depășirii regimului legal de viteză”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Rutiere Galați.

Cea mai mare viteză înregistrată pe parcursul acestei acțiuni a fost de 157 kilometri/oră. Un tânăr șofer de 21 ani a fost surprins de aparatul radar în timp ce rula cu această viteză pe DN 25, în afara localității Vasile Alecsandri.

O șoferiță de 23 ani a fost înregistrată de radar circulând cu 117 kilometri pe oră în interiorul localității Ivești, tot pe DN 25. Ambii au rămas fără permis de conducere pentru 90 zile și au fost amendați cu câte 1.305 lei. Viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente grave, cu morți și răniți, în județul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like