PNL Galați: „Gălățenii se vor proteja de Covid – 19 cu ghivece din plastic”

Distribuie articolul

Reprezentanții PNL Galați critică intenția Primăriei Galați de a cumpăra vase pentru plante de grădină. Prin intermediul unui comunicat de presă, liderul consilierilor locali PNL, Onuț Atanasiu, vorbește despre un contract în valoare de 30.000 de lei. Liberalul consideră că achiziția nu este oportună în contextul epidemiei de coronavirus.

„În plină pandemie de Coronavirus, Primăria Galați continuă seria achizițiilor trăsnite. După ce a decis să cumpere servicii de monitorizare a presei de 155.000 de lei și să publice cu 60.000 de lei pliante de promovare a e-tiketingului, a mai identificat o urgență.

Astfel, în data de 1 aprilie, a atribuit prin achiziție directă contractul ”vase de grădină din plastic”. Nu este vorba de nicio păcăleală: câștigătoare este compania Mokambo SRL, o firmă de apartament cu doi angajați (conform datelor oferite de Ministerul Finanțelor pentru 2018) și cu obiectul principal de activitate ”activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă”. Valoarea totală a contractului este de 30.000 de lei, inclusiv TVA.

În condițiile în care nici în prezent sute de familii de gălățeni nu au fost rebranșate la sistemul de apă, în condițiile în care nevoile unităților medicale sunt acoperite din donații, este regretabil că resursele municipiului nu sunt canalizate către principala prioritate: combaterea Coronavirusului.”

Sursa PNL Galați


Distribuie articolul

You May Also Like