George Stângă, PNL Galați: Coaliția trebuie să însemne colaborare, nu campanii de imagine făcute de membrii Guvernului

Distribuie articolul

George Stângă, președintele PNL Galați, susține că alianța guvernamentală presupune colaborare, nu campanii de imagine făcute de membrii Guvernului. Poziția liderului PNL apare în contextul vizitei făcute la Galați de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Potrivit lui George Stângă, vizita lui Grindeanu în județul Galați s-a transformat „într-un fel de șezătoare a liderilor PSD din Galați și Brăila”.

„Ar fi fost normal ca la o vizită a vicepremierului României, a ministrului transporturilor parte a Guvernului coaliției PNL-PSD-UDMR, să fie invitați și partenerii de guvernare, așa cum e firesc într-o coaliție, dar mai ales atunci când vine vorba despre proiectele destinate Galațiului. Din păcate, vizita dlui Grindeanu a fost confiscată de către social-democrați doar pentru a-și face poze. Sper ca, în timp, dl Grindeanu și ceilalți social-democrați să înțeleagă faptul că proiectele derulate de către Guvern nu sunt nici ale PSD, nici ale PNL, ci sunt destinate gălățenilor și tuturor românilor”, a spus George Stângă.

Sorin Grindeanu este acuzat că a încercat să folosească în scop electoral problema privind centura ocolitoare a orașului Tecuci.

„Legat de proiecte, pentru că am văzut că dl Grindeanu a tot încercat să arunce vina cu privire la întârzierea unor proiecte din Galați, i-aș recomanda ca înainte să vorbească să se informeze mai bine. Dacă dl Grindeanu este surprins de durata foarte mare a execuției Centurii ocolitoare a Tecuciului, atunci ar trebui să fie surprins de ineficacitatea propriilor săi colegi din PSD. Proiectul Centurii ocolitoare a municipiului Tecuci, cel despre care dl Grindeanu a spus că e „o chestiune de Cartea Recordurilor”, este în lucru de 13 ani pentru că s-au pus foarte multe piedici, în special în timpul guvernărilor PSD. Din 2008 și până azi sunt, într-adevăr, 13 ani, dar în tot acest timp PSD a guvernat aproape 8 ani”, a adăugt președintele PNL Galați.

George Stângă mai spune că amendamentele pentru suplimentarea fondurilor privind centura orașului Tecuci, depuse de PNL, au fost blocate în perioadă în care Sorin Grindeanu era premier și că proiectul a fost deblocat în mandatul fostului ministru al Transporturilor Lucian Bode.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns