EDITORIAL/ Alintați cu duhul…

Distribuie articolul

Demență totală. Balamuc generalizat la nivel național.

Starea de Urgență sau ulterior carantinările locale au generat nemulțumiri în cascadă. Păi n-are cine să-mi mai cumpere parizer, păi vreau la plimbare să-mi etalez noile sandale, și poșeta cea nouă, clar. Păi de ce se închid iar cluburile, noi cum ne mai omorâm timpul. Da de ce doar până la 23 și nu până dimineață, că-i așa frumos să stai la terasă până la 6 să vezi cum se duc oamenii la muncă!

Începe școala. Da de ce să înceapă? Mai bine, nu! Nu suntem în siguranță. Mai multe autobuze că stăm ticsiți. Vă dăm mai multe dar tot ticsiți veți sta! Închidem locurile de joacă pentru copii. Ba nu, le deschidem! Jocuri de noroc, păcănele? După regula dezbracă-te –îmbracă-te…! Vrem la meci! S-o credeți voi! Ce dacă în Bulgaria sunt spectatorii pe stadioane, la noi, niet! Concerte?

Veniți voi 30 la sută și agitați-vă distanțați regulamentar. La mare? La munte? Mergeți pe riscul vostru! Spitalele abia v-așteaptă! Crăciun, Revelion? Uitați de ele!

Acum, idioțeniile politice…
PSD alias socialiștii de dau și fug: Nu vrem alegeri. E pandemie. La primăvară, de Mărțișor! Acum nu ne e bine. Stăm rău pe țară. După ce am stat degeaba pe parandărături amar de mandat, vreți să plecăm? Să treacă iarna. E grea, guvernanții o vor lua la vale cu procentele și, în martie, hopa, tot noi!

Deci să fie bine ca să nu fie rău! Mai completăm și noi câte ceva prin declarațiile de avere și cele de interese, punem de-un buget așa cum știm noi să-l facem, ca lăutarii, după ureche, ce dacă suntem surzi…

Acum, socialiștii vor să se închidă țara. Toată. După ce vreo lună în urmă protestau că nu mai vor mască, ci cu bască! Toate starletele PSD au pus de-o rebeliune în Piața Victoriei, cu Garcea din dotare, bineînțeles! Acum vor pe dos. Să tragem heblu’ la țărișoară. Fără alegeri!

Nu că ar avea vreo teamă de covid ci de Sf. Nicolae. O vârguță ce-i așteaptă în șoșoni în noaptea acelei zile…!


Distribuie articolul

You May Also Like