Planul Guvernului privind redeschiderea școlilor. Detalii, AICI

Distribuie articolul

Școlile vor fi redeschise la sfârșitul lunii mai. Este varianta propusă de reprezentanții Guvernului. Totuși, în funcție de evoluția epidemiei, momentul ar putea fi amânat până în luna iunie. Oricum, anul școlar nu va fi înghețat, au precizat guvernanții.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunțat că miercuri se întâlnește cu ministrul Educației, Monica Anisie pentru a discuta despre redeschiderea anului școlar. Tătaru a spus că în urma discuțiilor vor fi stabilite o serie de protocoale, astfel încât copiii să fie în siguranță.

„Poate sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie, 1 iunie. Trebuie să avem foarte mare grijă pentru tot ce înseamnă copii. Ne gândim, ei se vor reîntâlni după o anumită perioadă, deja mâine am o întâlnire cu ministrul Educaţiei, în care să stabilim nişte protocoale pentru revenirea în şcoli… Tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puţine ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea şi măscuţe, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim şi le vom adapta la nevoile momentului”, a declarat Nelu Tătaru, la Antena 3.

Reprezentanții Guvernului au declarat de mai multe ori că nu s-a luat nici o clipă în calcul înghețarea anului școlar.


Distribuie articolul

You May Also Like