Căldura excesivă crește nivelul infracționalității

Distribuie articolul

Zilele caniculare din ultima perioadă au crescut apetitul celor certați cu legea în a se deda la fapte antisociale, unele extreme.

Avem șuți prin autobuze, ce-i drept brăileni la origine, dar care operau prin mijloacele de transport în comun din Galați, alegându-și victimele din rândul pensionarelor ce se deplasau la târguieli. Evident, încătușați.

Avem un violator de minore, cu mai multe fapte la activ, arestat deocamdată preventiv pentru viol, viol în formă continuată, pornografie infantilă etc.

Alt caz, de această dată în nordul județului, la Munteni, unde un individ pasionat de păcănele, după ce și-a pierdut banii, a furat încasările din locația respectivă, după ce în prealabil a amenințat angajata și chiar i-a făcut oarece propuneri indecente. Încătușat și el după ce a fost prins intr-o pădure dintre Munteni și Ghidigeni.

Altul (bătut prea mult de soare) pentru trafic de droguri de mare risc. 29 de ani are individul iar următorul deceniu și un pic îi va fi cumva…răcoare.

Pe la Corod, din cauza consumului exagerat de alcool, o femeie a fost incendiată de concubin. Alte cătușe la dispoziția clientului!

Un tânăr din Ivești a dorit să se răcorească în Siret! A dorit. A fost găsit după trei zile în apele râului.

Și cam asta e situația pe așa caniculă. Asta fără să mai punem la socoteală accidentele rutiere, unele soldate chiar cu victime.

Si arșița continuă. Cel puțin așa prognozează meteorologii…


Distribuie articolul

You May Also Like