Peste 13 km de drumuri vor fi modernizate la Drăgușeni

Distribuie articolul

Obiectivul va fi derulat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

În următorii doi ani, mai multe drumuri din satele Adam, Căuiești, Drăgușeni, Fundeanu, Ghinghești, Nicopole și Știețești, cele ce compun comuna Drăgușeni, vor fi modernizate în totalitate cu fonduri europene.

Primarul comunei Drăgușeni, Dumitru Vintilă ne-a declarat că lucrările respective vor avea pe lângă asfaltarea propriu zisă, asigurarea accesului la proprietăți dar și trotuare.

„Este vorba de o lucrare amplă ce se va desfășura pe durata a doi ani, pentru care se va achita constructorului peste 27 milioane lei. Nu avem cofinanțare de la bugetul local, ceea ce reprezintă o noutate la nivelul județului pentru acest tip de lucrări.

Locuitorii din toate satele ce formează comuna Drăgușeni au solicitat în timp modernizarea acestor străzi și iată că acum putem spune că această cerință va avea și finalitate”, a mai afirmat primarul comunei Drăgușeni, Dumitru Vintilă.


Distribuie articolul

You May Also Like