Pentru o săptămână, Casa Județeană de Pensii Galați devine angajator atractiv

Distribuie articolul

Se suplimentează ”generos” schema de personal pentru demararea evaluării în vederea recalculării tuturor pensiilor publice, anunțată de Guvern, din vară.


Până pe 30 august, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, interesate să participe la ”eforturile”naționale pentru evaluarea în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii, pot să se înscrie la CJP Galați pentru posturile scoase la concurs de instituție.

Sunt anunțate 28 de posturi de execuție contractuale, active pentru perioada 15.09.2021 – 31.12.2022, înființate odată cu lansarea evaluării în vederea recalculării pensiilor publice. 24 de posturi sunt în Galați și celelalte patru posturi sunt pentru Tecuci. Vor fi angajate persoane cu studii superioare (22 de posturi: 19 la Galați și 3 la Tecuci) pe funcții de consilier (debutant) și persoane cu studii medii (6 posturi: 5 la Galați și unul la Tecuci) pe funcții de referent (debutant).

Noutatea este că angajarea pe aceste posturi nu necesită vechime în muncă. Candidații vor depune dosarele de concurs la sediul CJP Galați, din str. Științei, până la data de 30.08.2021, ora 16.30.


Distribuie articolul

You May Also Like